PAROC® Ultra – jauna siltumizolācijas plāksne

07 apr. 2020

PAROC Ultra

Saistībā ar nepārtrauktajiem centieniem pilnveidot savus ēku siltumizolācijas izstrādājumus, Paroc ir radījis PAROC® Ultra - jaunu, efektīvu un universālu akmens vates siltumizolācijas plāksni, kas turpmāk aizvietos izstrādājumu PAROC® eXtra.

PAROC® Ultra ir universāla akmens vates siltumizolācijas plāksne, ar zemāku siltumvadītspēju - λd = 0,035 W/mK , un kas paredzēta ēku ārējo norobežojošo konstrukciju siltumizolācijai, energoefektivitātes uzlabošanai gan jaunu ēku būvniecībā, gan arī renovācijā.

Paroc Ultra akmens vates plāksne saglabā siltumu un nodrošina aizsardzību pret uguns izplatīšanos, tā ir mitrumdroša un ārkārtīgi izturīga ar augstu veiktspēju Izstrādājums ir lieliska izvēle siltumizolācijai mitros, aukstos un strauji mainīgos klimatiskajos apstākļos, piemēram, kad dienas laikā strauji svārstās gaisa temperatūra. Paroc Ultra paredzamais kalpošanas laiks ir tāds pats kā ēkai - šis izstrādājums ir paredzēts ilgai kalpošanai.

Paroc Ultra universālās akmens vates plāksnes paredzētas kā slodzi nenesošs siltumizolācijas aizpildījums koka un metāla karkasa konstrukcijās , mansardos starp spārēm, bēniņos, ventilējamās fasādēs , grīdās, koka paneļos gan jaunu ēku būvniecībā , gan renovācijā.

Vairāk informācijas par Paroc® Ultra >>