Atjaunots PAROC plākšņu piedāvājums

24 sept. 2020

GBI Update

Elastīgās universālās siltumizolācijas plāksnes tiek plaši izmantotas, lai siltinātu dažādas ēku ārējās norobežojošās konstrukcijas. Tāpēc mēs esam atjauninājuši PAROC universālo plākšņu piedāvājumu un definējuši pielietojuma zonas, lai palīdzētu lietotājiem vieglāk izvēlēties pareizo plāksni.

Atjaunotā elastīgās siltumizolācijas saime piedāvā 4 izstrādājumus - PAROC® Ultra plus, PAROC® Ultra, PAROC® Solid un PAROC® Sonus ventilējamu sienu, ieslīpu jumtu un bēniņu siltumizolācijai, kā arī iekšējo starpsienu un grīdas starpslāņu skaņas izolācijas un ugunsaizsardzības nolūkiem.

"Universālo plākšņu atjaunotais piedāvājums padara izvēli vienkāršu un vieglu, kad jums jāizvēlas siltumizolācija ventilējamām sienām, ieslīpiem jumtiem, bēniņiem, grīdu starpslāņiem vai ģipškartona starpsienu skaņas izolācijai. Tagad ikvienam izvēle, kuru produktu izmantot, būs krietni skaidrāka," norāda SIA PAROC Valdes priekšsēdētājs Jānis Naglis.

Akmens vates plāksnēm ir vairākas lieliskas īpašības - zema siltumvadītspēja, skaņas izolēšanas īpašības, ūdens tvaiku caurlaidība un noturība pret mitrumu, izturība un turklāt tās ir nedegošas. Visām šīm plāksnēm ir A1 Euroclass ugunsreakcijas klasifikācija.

Vairāk informācijas >>