Kuģniecības izstrādājumi PAROC® Calculus kalkulatorā

06 jūn. 2019

Jaunākās izstrādes tehniskās izolācijas kalkulatorā PAROC Calculus atver jaunas durvis uz kuģubūves pasauli. Tagad atjaunotajā datubāzē ir pieejami PAROC kuģniecības izstrādājumi un to specializētie apdares materiāli.

PAROC Calculus kalkulatoram ir pievienoti kuģniecības izolācijas izstrādājumi un apdares materiāli, un tādējādi tagad var aprēķināt visus izolētos elementus uz kuģiem vai krastā, piemēram, izplūdes sistēmās, cauruļvados, kanālos un tvertnēs, izmantojot pareizos PAROC kuģniecībai sertificētos izstrādājumus.

Saite uz PAROC Calculus

Aprēķins ar pareizo apdares materiāla emisijas spēju var būt ļoti nozīmīgs, nosakot izolēta elementa virsmas temperatūru jūras vidē un tādējādi arī attiecībā uz darbinieku aizsardzību jūrā.

Modernajā kuģniecībā arvien nozīmīgāks kļūst jautājums par svara samazināšanu, lai uzlabotu degvielas efektivitātes, veicamā attāluma un manevrētspējas parametrus; tādējādi projektētājiem ļoti ērta ir arī Calculus opcija, kas attēlo izolācijas svaru.

Kā tas darbojas?
Lai veiktu aprēķinus ar PAROC kuģniecības izstrādājumiem, iezīmējiet izvēles rūtiņu “Kuģniecības objekts” sadaļā “Atlasīt objektu”. Izstrādājumu piedāvājums pārslēdzas uz kuģniecības izstrādājumiem. Calculus kalkulatorā tiek publicēti visbiežāk izmantotie PAROC kuģniecības izstrādājumi. Sistēmā ir ietverti arī kuģniecības apdares materiāli; tie ir norādīti sadaļā “Izolācija” – pie apšuvuma materiāliem.