„Paroc” izstādē „Māja I 2018” sniegs konsultācijas par labākajiem siltumizolācijas risinājumiem drošām un energoefektīvām ēkām

28 febr. 2018
„Paroc” aicina apmeklēt lielāko būvniecības izstādi „Māja I 2018”, kas norisināsies Ķīpsalā no 8. līdz 11. martam, un iepazīties ar „Paroc” jaunākajiem siltumizolācijas risinājumiem drošām un energoefektīvām ēkām un saņemt speciālistu konsultācijas.

„Paroc” stendā tiks prezentēti jaunākie siltumizolācijas risinājumi gan jaunbūvēm, gan renovējamām ēkām, kā arī ugunsdroši, sertificēti izolācijas risinājumi un materiāli visām HVAC sistēmas daļām - apkures un ūdens caurulēm, dūmvadiem un ventilācijas kanāliem. Paroc HVAC produkti izceļas ar augstiem ugunsdrošības rādītājiem, kā arī nodrošina veselīgu iekštelpu gaisa un komforta kvalitāti, ko apliecina šo produktu saņemtie Eurofins Indoor Air Comfort® Gold standarta sertifikāti.

Tā kā šobrīd ir liela interese par renovācijas projektiem, izstādē tiks sniegta plaša informācija un konsultācijas par labākajiem Paroc akmens vates siltumizolācijas risinājumiem ēkām – fasāžu un dažāda veida sienu siltināšanai.

Izstādes laikā apmeklētāji varēs aplūkot reālus risinājumu modeļus un paraugus, tāpat arī izmēģināt praksē, piem., lēzeniem jumtiem paredzēto PAROC PROOF siltināšanas sistēmu uzstādīšanu.

Esiet gaidīti „Paroc” stendā izstādē „Māja I” no 8. Līdz 11. martam Ķīpsalā!