Paroc izveido ētiskās ziņošanas kanālu

23 marts 2016

Lai demonstrētu savu apņemšanos ievērot korporatīvo atbildību un attaisnotu ieinteresēto pušu cerības uz vadošas biznesa prakses īstenošanu, Paroc savā interneta vietnē izveidojis ētiskās ziņošanas kanālu.

Fair Play channel

Kanāls ar nosaukumu Fair Play (godīga spēle) ļauj ikvienam uzņēmumā vai ārpus tā paust savas bažas par ētiskiem jautājumiem, vienkārši internetā aizpildot īsu veidlapu, pēc izvēles to darot arī anonīmi. Fair Play pārvalda neatkarīgu ekspertu trešā puse, kas nodrošina profesionālu apstrādi, pilnīgu konfidencialitāti un visu pušu tiesību ievērošanu. Šim kanālam iespējams piekļūt Paroc ētikas kodeksa interneta lapā. Šis ir papildinājums piekļuvei, kas jau pieejama darbiniekiem Paroc iekšējā tīkla vietnē.

 

 

Uzņēmuma vadītājs Kari Lehtinens norāda: „Gadu gaitā mēs esam izveidojuši spēcīgu kultūru, kas atbalsta atbildīgu darbības stilu, mūsu ētikas kodeksam, vērtībām, attiecīgiem darbības plāniem un vadlīnijām esot labi iestrādātām mūsu ikdienas biznesa procesos un praksē. Taču, neskatoties uz to, ir svarīgi cilvēkiem demonstrēt, ka mēs esam nopietni noskaņoti attiecībā uz ētisku uzvedību un ka mēs vēlamies pēc iespējas ātrāk uzzināt par iespējamiem riskiem mūsu biznesam un reputācijai un tos iespējami ātri novērst. Mūsu Fair Play kanāls ir svarīgs rīks, lai mums palīdzētu sasniegt ilgtspējīgu un rentablu biznesu, un lai mēs varētu nosargāt savu reputāciju un atbilstu savai tirgū vadošajai lomai sabiedrībā.”

Fair Play, kas pieejams no 2016. gada marta, ir radīts tikai ziņošanai par ētiskām problēmām. Jebkādi klientu vai vispārīgi jautājumi jāiesniedz mūsu pārdošanas pārstāvjiem vai citām atbildīgām personām. Jums nepieciešamās kontaktpersonas atrodamas Paroc interneta vietnes kontaktu listē.

Dodieties uz Paroc ētikas kodeksa lapu mūsu uzņēmuma interneta vietnē.