"Paroc" grupas 2014. gada ilgtspējības pārskatā - īpašs uzsvars uz ugunsdrošības jomā paveikto un energoefektivitātes pieaugumu

30 apr. 2015

"Paroc" ir laidis klajā 2014. gada ilgtspējības pārskatu, kurā aprakstīti uzņēmuma ilgtermiņa attīstības plāni ekonomikas, sociālajā un vides jomā.

"Paroc" grupas 2014. gada ilgtspējības pārskatā

"Paroc" paveiktais 2014. gadā piecās uzņēmuma uzmanības centrā esošajās jomās – klienti, izaugsme, inovācija, efektivitāte un ilgtspējība un cilvēki: 

  • Ieviesti papildu pasākumi darba aizsardzības un drošības (OHS) jomā, kā rezultātā izdevies samazināt negadījumu un darbnespējas lapu skaitu. Uzņēmums turpina tiekties uz savu galveno stratēģisko mērķi - darbu bez negadījumiem. 
  • Uzņēmuma iekšējā energoefektivitātes uzlabojumi: 2014. gadā "Paroc" patērētās enerģijas apjoms samazinājās par gandrīz 2 miljonu ģimenes vieglo automobiļu CO2 izmešu ekvivalentu. 
  • Uzņēmuma centieni palielināt ugunsdrošības nozīmi dzīvojamās un nedzīvojamās ēkās Eiropā un veicināt vienotu un mūsdienīgu ugunsdrošības noteikumu izstrādi vainagojās panākumiem.

Pilns "Paroc" 2014. gada pārskats atrodams šeit >>