Izstādē “Māja I 2015” PAROC akcentēs risinājumus energoefektīvai celtniecībai, jaunos apmetamo fasāžu produktus un jauno CAD rasējumu grāmatu

25 febr. 2015
Būvniecības izstādē “Māja I 2015”, kas no 12. līdz 15. martam notiks Ķīpsalā, uzņēmuma „Paroc” stenda galvenie akcenti būs risinājumi energoefektīvai celtniecībai, kā arī jaunie apmetamo fasāžu produkti.

Pasaules Veselības organizācijas dati liecina, ka cilvēki līdz pat 90% sava laika pavada iekštelpās. Mūsu dzīves kvalitāti nosaka komforta, drošības un energoefektivitātes līmenis ēkās, kurās mēs dzīvojam. Tas mudinājis „Paroc” būvniecības industrijas izstādē “Māja I 2015” prezentēt ne tikai pašreizējos piedāvājumus Latvijas tirgū, bet kopīgi ar jums ielūkoties arī nākotnē.

Pirmkārt, „Paroc” iepazīstinās ar risinājumiem energoefektīvai celtniecībai. Uzņēmums prezentēs jauno CAD detaļzīmējumu katalogu "Būvēju siltu māju 9", kurš izveidots atbilstoši būvnormatīva LBN-002-01 "Ēku norobežojošo konstrukciju siltumtehnika" 2014. gada redakcijai. Katalogā tagad var atrast rasējumus un informāciju par energoefektīvu ēku celtniecību.

„Paroc” uzlabojis uzņēmuma piedāvāto produktu klāstu ar apmetamo fasāžu plāksnēm PAROC® Linio. Tagad "Paroc" piedāvā arī daudzpusīgu risinājumu ventilējamām fasādēm ar PAROC® Cortex. HVAC sistēmām tagad pieejama pašlīmējoša akmens vate PAROC® Hvac Lamella Mat Alu Coat Fix.

Vairāk informācijas:

PAROC® Linio siltumizolācijas plāksnes izgatavotas no nedegošas augsti energoefektīvas akmens vates un tās paredzēts izmantot kā pamata slāni apmetamās fasādēs - gan ēku renovēšanā, gan jaunās ēkās.

Vēja aizsardzības plāksne PAROC® Cortex, kas izgatavota no nedegošas akmens vates ar vēja necaurlaidīgu pārklājumu, paredzēta ventilējamu fasāžu siltināšanai. Lai sasniegtu maksimālu aizsardzību no vēja, plāksnes savienojumu vietās un stūros nepieciešams nostiprināt ar hermetizācijas līmlentēm.

PAROC® Hvac Lamella Mat Alu Coat Fix ir nedegošs, Euroclass A2 - s1, d0 akmens vates produkts, kas izstrādāts, lai nodrošinātu siltuma, skaņas un kondensāta izolāciju apaļiem un taisnstūra ventilācijas kanāliem, kā arī boileriem, tvertnēm un citām iekārtām.

Izstādes stendā demonstrēsim arī pilnīgu gaisa un tvaika hermetizācijas sistēmas produktu PAROC® Conci klāstu, kurā iekļauti hermetizācijas risinājumi logiem, ventilācijas caurulēm un citai, cauri sienām ejošai, furnitūrai.

PAROC izstādes komanda būs iepriecināta ikvienam apmeklētājam sniegt padomus energoefektīvu ēku izstrādē un celtniecībā, kā arī renovācijas risinājumos.

Vairāk par izstādi: www.bt1.lv/maja1