Preses relīzes: Paroc piedāvā jaunus risinājumus fasādēm ar apmetumu

03 marts 2014

Lai labāk apmierinātu aizvien pieaugošās ēku energoefektivitātes prasības, Paroc ir optimizējis savu fasādēm ar apmetumu paredzēto siltumizolācijas izstrādājumu klāstu.

Rendered facade

“Mēs izprotam mūsu klientu vēlmes pēc ilgmūžīgam, drošām un energoefektīvām fasādēm, tāpēc nepārtraukti uzlabojam savus izstrādājumus un risinājumus,”stāsta Ivars Fabriciuss, SIA Paroc valdes priekšsēdētājs. “Šogad uzlabojam savu siltumizolācijas izstrādājumu klāstu fasādēm ar apmetumu, ieviešot jaunas siltumizolācijas plāksnes PAROC Linio 10 un PAROC Linio 15, kā arī lamellu PAROC Linio 80. Šie izstrādājumi ir izcili energoefektīvi, ugunsdroši, stingri siltumizolācijas materiāli, kas paredzēti gan jaunu, gan renovējamu ēku fasāžu siltināšanai ar plānā apmetuma sistēmām. Nepārtraukti uzlabojot savus izstrādājumus un risinājumus, mēs cenšamies apmierināt ēku īpašnieku un celtnieku vēlmes.“

“Šiem jaunajiem siltumizolācijas izstrādājumiem ir lieliskas siltumpretestības un sārmnoturības īpašības. Tie ļoti labi pārvada ūdens tvaiku, neļaujot mitrumam akumulēties siltumizolācijas slānī. Jaunie izstrādājumi nemaina izmērus pat tad, ja tiek pakļauti mitruma vai temperatūras iedarbībai. Tieši šīs īpašības neļauj fasādēs, kas siltinātas ar plāksnēm PAROC Linio 10, PAROC Linio 15 un lamellām PAROC Linio 80, veidoties spraugām, tādējādi fasāde veido vienu veselumu, kas ļauj apdarei izmantot tumšākus apmetuma toņus. Jaunie izstrādājumi aizsargā arī pret uguni un ir klasificēti augstākajā Euroklasē A1, tāpēc ēkas, kas siltinātas ar Paroc akmens vates izstrādājumiem, ir daudz drošākas ugunsgrēka gadījumā,“ pārliecināts I. Fabriciuss.

Jaunajām siltumizolācijas plāksnēm ir pieejami dažādi biezumi: PAROC Linio 10, kura biezums ir no 50 līdz 250 mm un PAROC Linio 15, attiecīgi no 20 līdz 200 mm biezumā. 250 mmbiezo PAROC Linio 10 plāksni var izmantot, lai siltinātu augstas energoefektivitātes klases ēkas. PAROC Linio 15 plāksnes rekomendējam fasādēm, kur nepieciešama augstāka mehāniskā izturība. Plānākās plāksnes parasti tiek izmantotas logu un durvju ailu siltināšanai renovējamās ēkās.

PAROC Linio 80 lamellas ir populāras jaunu privātmāju īpašnieku vidū. Tās var izmantot gan mazstāvu apbūvē, gan daudzstāvu ēku siltināšanā. Energoefektīvu ēku silitināšanā iesakām izmantot PAROC Linio 80 lamellas, kuru biezums var sasniegt 340 mm, pilnībā apmierinot pasīvās ēkas sienu siltumizolācijas prasības.