Paroc piedāvā jaunus risinājumus fasādēm ar apmetumu

03 marts 2014

Lai labāk apmierinātu aizvien pieaugošās ēku energoefektivitātes prasības, Paroc ir optimizējis savu fasādēm ar apmetumu paredzēto siltumizolācijas izstrādājumu klāstu.

Rendered facadeMēs izprotam mūsu klientu vēlmes pēc ilgmūžīgam, drošām un energoefektīvām fasādēm, tāpēc nepārtraukti attīstām un uzlabojam akmens vates izstrādājumus un risinājumus. Šogad uzlabojam siltumizolācijas izstrādājumu klāstu fasādēm ar apmetumu, ieviešot jaunas siltumizolācijas plāksnes PAROC Linio 10 un PAROC Linio 15, ka arī lamellu PAROC Linio 80. Tie ir izcili energoefektīvi, ugunsdroši un stingri siltumizolācijas materiāli, kas paredzēti gan jaunu, gan renovējamu ēku fasāžu siltināšanai ar plānā apmetuma sistēmām.

Šiem jaunajiem siltumizolācijas izstrādājumiem ir lieliskas siltumpretestības un sārmnoturības īpašības, tie ļoti labi pārvada ūdens tvaiku, neļaujot mitrumam akumulēties siltumizolācijas slānī. Jaunie izstrādājumi nemaina izmērus pat tad, ja tiek pakļauti mitruma vai temperatūras iedarbībai. Tieši šīs īpašības neļauj fasādēs, kas siltinātas ar plāksnēm PAROC Linio 10, PAROC Linio 15 un lamellām PAROC Linio 80, veidoties spraugām; tādējādi fasāde veido vienu veselumu, kas ļauj apdarei izmantot tumšākus apmetuma toņus. Jaunie izstrādājumi aizsargā arī pret uguni un ir klasificēti augstākajā ugunsdrošības klasē Euroklase A1, tāpēc ēkas, kas siltinātas ar Paroc akmens vati, ir daudz drošākas ugunsgrēka gadījumā.