Paroc attīsta hermetizācijas produktu sistēmu PAROC® Conci™

12 marts 2014

Siltumizolācijas eksperts Paroc ir uzsācis piedāvāt jaunus ēku hermetizācijas sistēmas produktus. PAROC® Conci™ sistēma ietver produktus un risinājumus hermētiskai ēkas norobežojošo konstrukciju – sienu un jumtu – izolācijai.

Ēku siltināšanas laikā gaisa necaurlaidība ir tikpat svarīga kā siltumizolācijas slāņa biezums vai pats siltumizolācijas risinājums. Tas pamudināja mūsu kompāniju attīstīt PAROC® Conci™ sistēmu, kas piedāvā pilnu produktu klāstu ēkas gaisa necaurlaidības risinājumiem.

Ārējais hermetizācijas slānis sastāv no vēja, gaisa un tvaika barjeras, kas aizsargā ēkas konstrukcijas un novērš aukstā gaisa iekļūšanu ēkā un siltā gaisa izplūšanu. Kad konstrukcijas ir aizsargātas pret mitrumu, šādā hermētiskā struktūrā siltumizolācijas slānis ir īpaši efektīvs.

PAROC® Conci™ ļauj ēkām attīstīt bezšuvju norobežojošās konstrukcijas, kas palielina energoefektivitāti. Hermētiskas norobežojošās konstrukcijas novērš aukstā gaisa ieplūdi, aukstās virsmas un caurvēju, nodrošinot lielāku komfortu. Tas pagarina ēkas mūžu, jo gaisa necaurlaidīga ēka ir noturīga pret mitruma kaitīgo ietekmi un tvaika kondensāciju. Visa PAROC® Conci™ sistēma ir augstas kvalitātes produkti, kas izstrādāti kā savstarpēji saskaņots, uzticams un efektīvs risinājums.