Uzlabotas PAROC CGL 20cy siltumizolācijas īpašības

27 jūn. 2013
PAROC uzlabo pagrabu pārsegumu siltināšanas lamellas ar pārklājumu, PAROC CGL 20cy. Šis izstrādājums, ko izmanto pagrabu , garāžu un tamlīdzīgu betona griestu pārsegumu siltināšanai, ir uzlabots, lai pazeminātu tās siltumvadītspēju, padarot PAROC CGL 20cy vēl izdevīgāku.

CGL 20cy

Nekustamā īpašuma īpašniekam tas nozīmē mazākas enerģijas izmaksas un augstāku komforta līmeni. “Papildus PAROC CGL 20 cy uzlabotajai siltumizolācijas efektivitātei, akmens vates izstrādājums sniedz augstāku ugunsaizsardzības un skaņas absorbcijas līmeni” saka Jānis Naglis , PAROC SIA tirdzniecības vadītāja vietnieks.

Pagrabi, autostāvvietas un citas vāji apkurinātas telpas ēku apakšējos stāvos bieži ir ar lielu enerģijas ietaupīšanas potenciālu. Apkure un izolācija parasti neeksistē, un rada radīt siltuma zudumus no ēkas stāviem virs šīm telpām.

Izmaksu ziņā visizdevīgākais risinājums ir šādu auksto telpu griestu siltumizolācija; tas ietaupa siltumenerģiju, samazina izmaksas un ievērojami uzlabo komforta līmeni stāvos virs aukstās telpas.

Ja šādiem siltumizolētiem griestiem ir izvirzītas gan augstas tehniskas, gan estētiskas prasības, PAROC CGL 20cy, kura redzāmā puse ir gruntēta ar baltu krāsu, ir ideāla izvēle. Izstrādājuma iestrāde un papildus krāsošana ( ja nepieciešams) ir viegla un ātra pateicoties tam, ka izstrādājumu līmē tieši pie betona griestiem. Uz izstrādājuma redzamās virsmas uzklātā grunts samazina iestrādes un apdares laiku un nodrošina gaišas krāsas virsmu.

PAROC CGL 20cy
Ugunsdroša akmens vates lamella ar augstu siltumpretestību un labu skaņas izolāciju. Lamellas kantes redzamajā pusē ir fāzētas un virsma pārklāta ar grunti iestrādes atvieglošanai.
Izmēri: 1200x200 mm
Biezums: 50–250 mm
Deklarētā īpatnējā siltumvadītspēja: 0.037 W/mK

Tālakai informācijai lūdzu sazinieties ar: Jāni Nagli, Celtniecības izolācijas Tirdzniecības vadītāja vietnieku, tel. +37129392192