PAROC Hvac GreyCoat — jauns rentabls un ugunsdrošs risinājums HVAC lietošanai

05 dec. 2013

Vietās, kur HVAC uzstādījums ir redzams, piemēram, lielveikalos, sabiedriskās ēkās un sporta hallēs, ir nepieciešams ugunsdrošs, tīrs un nemanāms rezultāts. Izmantojot PAROC Hvac GreyCoat produkciju, jūs iegūsiet nepieciešamo rezultātu bez papildu apšuvumiem un krāsošanas, kā arī ietaupīt gan laiku, gan naudu, pateicoties ātrajām uzstādīšanas iespējām.

PAROC Hvac GreyCoat

GreyCoat ir jauns, gaiši pelēks pārklājums visiem PAROC Hvac produktiem. GreyCoat pārklājums darbojas kā tvaika barjera, tāpēc ar GreyCoat pārklātās plāksnes, plākšņveida un citus paklājus var izmantot arī kondensācijas izolācijai.

PAROC Hvac GreyCoat produkti ir ar Euroclass A2-s1, d0 klasifikāciju. Tas nozīmē to, ka šie produkti neveicina uzliesmošanu un neveido degošus pilienus. Turklāt tie rada ļoti maz dūmu.

Izmantojot GreyCoat, jūs iegūsiet rentablu HVAC risinājumu bez PVC, turklāt nebūs nepieciešama papildu krāsošana vai pārklājums. Ar GreyCoat pārklātās čaulas, līkumi un lente piedāvā pilnu sistēmu ātrai cauruļu izolācijai. Ar GreyCoat pārklātās čaulas un lente piedāvā pilnu sistēmu ātrai uzstādīšanai. Kondensācijas izolācijas nolūkos šuvēm jāizmanto GreyCoat lente.

Vairāk informācijas:
Martins Lola, Sales Manager TI, +371 67 387 697