Preses relīzes: PAROC Hvac GreyCoat — jauns, rentabls un ugunsdrošs risinājums izmantošanai HVAC sistēmās

05 dec. 2013

Vietās, kur uzstādītās HVAC sistēmas ir redzamas, piemēram, lielveikalos, sabiedriskās ēkās un sporta hallēs, ir nepieciešams ugunsdrošs, tīrs un nemanāms gala rezultāts. Izmantojot PAROC Hvac GreyCoat produkciju, jūs iegūsit nepieciešamo rezultātu bez papildu apšuvuma un krāsošanas, kā arī spēsit ietaupīt gan laiku, gan naudu, pateicoties ātras uzstādīšanas iespējām.

PAROC Hvac GreyCoat

Uz iestādēm attiecināmie ugunsdrošības noteikumi ES valstīs ir kļuvuši striktāki un ugunsdrošības sistēmas, aprīkojums un drošības procedūras pašreiz ir tik vajadzīgas kā vēl nekad. Tomēr konstrukciju vizuālo aspektu nekādā gadījumā nevajag atstāt novārtā. Viena no Somijas piecām universitātes slimnīcām, Kuopio Universitātes slimnīca (KUS) pašreiz tiek atjaunota, lai kļūtu par vismodernāko slimnīcu valstī. KUS piedāvā veselības aprūpi vairāk nekā 840 000 pacientu Somijas centrālajā un austrumu daļā. Katru dienu slimnīcu apmeklē simtiem pacientu.

Slimnīcā tiek īstenoti vairāki apakšprojekti un viens no tiem ir pazemes eja no autostāvvietas uz slimnīcas virtuvi. Bija nepieciešams nodrošināt izolāciju ejā esošajām apkures un ūdens padeves cauruļu sistēmām. Par šo apakšprojektu atbildīgajam darbuzņēmējam — izolācijas uzstādīšanas uzņēmumam Itä-Suomen LVI-Eristys Oy bija jāatrod drošs un vizuāli pievilcīgs HVAC izolācijas produkts.

Tajā pat laikā Antti Laine, Paroc produktu vadītājs, meklēja ilgtermiņa klientu, kas būtu ar mieru pārbaudīt jaunu gaišpelēku apdari visiem PAROC HVAC produktiem, dēvētu par PAROC Hvac GreyCoat. Šis produkts ir alternatīvs citiem apdares līdzekļiem, kas parasti tiek izmantoti izolācijai, piemēram, PVC, bet šim produktam nav nepieciešams papildus apšuvums vai krāsošana. Ar GreyCoat pārklātās cauruļu izolācijas čaulas un lente piedāvā pilnu sistēmu ātrai uzstādīšanai.

“GreyCoat cauruļu daļas ir ugunsdrošas saskaņā ar Euroclass A2-s1, d0 klasifikāciju, kas nozīmē, ka šie produkti neveicina uzliesmošanu un nerada degošus pilienus. Turklāt tie rada ļoti maz dūmu. Mēs arī piedāvājam PAROC Hvac GreyCoat paklājus un plāksnes, kas ir klasificētas atbilstoši Euroclass A1. Šis pārklājums darbojas kā tvaika barjera, tādēļ ar GreyCoat pārklātas plāksnes, plākšņveida un citus paklājiņus var izmantot arī kondensācijas izolēšanai. Kondensācijas izolācijas nolūkos šuvēm jāizmanto GreyCoat lente. “, stāsta Antti Laine, kurš ir sekojis līdz KUS apakšprojektam no līguma parakstīšanas ar uzņēmumu Itä-Suomen LVI-Eristys Oy par PAROC HVAC GreyCoat cauruļu izolācijas čaulu, līkumu un lentes izmantošanu.

Pirmais iespaids par produktu bija ļoti pozitīvs. Ir redzams, ka šis produkts ir lielisks izmantošanai HVAC gadījumos, kad nepieciešams samazināt ugunsslodzi.” 

“Es redzu GreyCoat kā nākotnes produktu. Es noteikti varētu atkal atrast tam pielietojumu”, noslēgumā piebilst Tapani Kojo.
Papildinformācija par produktu PAROC Hvac GreyCoat ir pieejama produkta lapās internetā un PAROC Hvac GreyCoat brošūrā.

Papildinformācija:
Martins Lola, Tirdzniecības vadītāja vietnieks TI, +371 67 387 697