Paroc izvērš uzņēmējdarbību Krievijā

01 febr. 2012

Paroc Group pastāvīgi ir īstenojis ilgtermiņa uzņēmējdarbības izvēršanas stratēģiju. Paroc ir nostiprinājis vadošās pozīcijas kā galvenais izolācijas materiālu piegādātājs Baltijas jūras reģiona valstīs, atverot ražotnes Somijā, Zviedrijā, Lietuvā un Polijā, bet pašlaik tas izvērš savu uzņēmējdarbību augošajā Krievijas tirgū.

Paroc Group ir nolēmis investēt ražotnē Tveras apgabalā, kas atrodas Maskavas ziemeļrietumos. Saskaņā ar Paroc Group vadītāja Kari Lehtinen teikto, tiek prognozēts, ka turpmākajos gados akmens vates tirgus Krievijā attīstīsies ātrāk nekā Rietumeiropā. „Tiek prognozēts, ka turpmāko gadu laikā pieprasījums pēc akmens vates Krievijā pieaugs par apmēram 10% gadā. Mēs sagaidām, ka pieprasījums pēc izolācijas materiāliem Krievijā ievērojami pieaugs, piemērojot stingros likumus attiecībā uz energoefektivitāti un ēku ugunsdrošību. Turklāt Krievija pavisam noteikti ir uzskatāma par tādu akmens vates tirgu, kur mūsu produktu īpašības tiek augstu vērtētas”, apgalvo Lehtinen.

 

 

Pēdējo divdesmit gadu laikā Paroc ir nostiprinājis spēcīgas pozīcijas galvenajā izolācijas materiālu tirgū Krievijā, realizējot tirdzniecību Maskavā un Sanktpēterburgā. „Mums ir labas pozīcijas šajā reģionā, tādēļ mēs varam apmierināt pieaugošo pieprasījumu, uzsākot paši savu vietējo ražošanu”, piebilst Lehtinen.

 

 

Paroc plāno investēt 170 miljonus eiro Tverā, kur ražotni veido trīs celtniecības izolācijas materiālu līnijas un tehniskās izolācijas materiālu ražošanas aprīkojums. Gada laikā iecerēts saražot 150 tūkstošus tonnu materiālu, un ražotnē tiks nodarbināti 600 darbinieki.

Pirmā investīciju fāze ietver sevī vienu celtniecības izolācijas materiālu ražošanas līniju. Ražošana tiks uzsākta 2013. gadā.

Lai iegūtu vairāk informācijas, sazinieties ar:
Kari Lehtinen
Paroc Group Oy vadītāju
tālr. +358468768902