„Paroc grupa” ieceļ Igoru Šacu par savas pārstāvniecības ģenerāldirektoru Krievijā

18 okt. 2012

Igors Šacs (44) 2012. gada 1. novembrī iecelts par „Paroc Krievija” ģenerāldirektoru. Līdz ar to Igors Šacs ir kļuvis par „Paroc grupas” vadošo darbinieku.

Igor Shatz, General Manager for Paroc Russia
Igoram Šacam ir liela dažādu vadošos rūpniecības uzņēmumu vadīšanas pieredze. Viņš strādājis vadošos amatos alus ražošanas, kā arī būvniecības nozarē. Līdz šim I. Šacs bija rīkotājdirektors Sanktpēterburgas alus darītavā Heineken Brewery LLC.

Igoram Šacam ir tehniska izglītība – viņš ieguvis inženiera diplomu Sanktpēterburgas Meža Tehnikas Akadēmijā. Vēl viņam ir ekonomiska un uzņēmējdarbības izglītība, ko apliecina Sanktpēterburgas Kara Tehniskās universitātes diploms un biznesa zinātņu maģistra grāds, kas iegūts Norvēģijas MBA programmā. 


„Mēs priecājamies, ka Igors ir pievienojiet „Paroc” komandai. Viņam ir bijusi ļoti sekmīga līdzšinējā karjera vadošos amatos dažādu nozaru ražošanas uzņēmumos, kas darbojas Krievijas tirgū. Igors labi strādā ar klientiem un vada ražošanu, un „Paroc grupa” tagad varēs izmantot viņa zināšanas, lai veicinātu visa uzņēmuma izaugsmi,” saka „Paroc grupas” ģenerāldirektors Kari Lehtinens


Igors Šacs šajā amatā nomaina iepriekšējo „Paroc Krievija” ģenerāldirektoru Oļegu Jermakovu, kas tiek iecelts par „Paroc” Tehnisko risinājumu daļas pārdošanas vadītāju Krievijas tirgū.