Anne-Maarit Sepling iecelta par Paroc Grupas Mārketinga un Komunikāciju viceprezidentu

21 aug. 2012

Anne-Maarit Sepling (36) ir iecelta par Paroc Grupas Mārketinga un komunikācijas daļas Viceprezidentu, no 10.7.2012. Viņa pievienojas arī Paroc Vadības Komandai.

 

Anne-Maarit iepriekš ir ieņēmusi Klientu Pieredzes un Zīmola vadības direktora vietu Stora Enso Building and Living kompānijā. Viņai ir plaša pieredze globālu mārketinga, zīmola veidošanas un komunikāciju uzdevumos.

Paroc Grupas CEO Kari Lehtinen ir apmierināts ar vadības komandas locekli , kam ir zināšanas klientu sadarbības pieredzes veidošanā, ir mārketinga un komunikāciju profesionālis un ir pieredze veidot nozari starptautisku.

 

 

Sarkanbaltais Paroc strīpojums ir profesionāļu novērtēts un klientiem atpazīstams kā uzticams kompānijas zīmols. Arī nākotnē zīmola veidošana tiks saistīta ar klientu pieredzes bāzes radīšanu. Mēs gribam būt daļa no ilgtspējīgas vides veidošanas koncepcijas un stiprināt mūsu pozīciju kā starptautisks energoefektīvu risinājumu piegādātājs. Tādejādi tas ir būtiski komunicēt mūsu lielo pieredzi starptautiski , uzsver Lehtinens.

 

Sepling ir Helsinku Universitātes Maģistra grāds Pārtikas Ekonomikā un Jyväskylä Mācību Konsorcija, Profesionālā apmācība.